Inspiratie opdoen voor jullie droombruiloft?

Inspiratie opdoen voor jullie droombruiloft?

bruiloft, trouwen

Is jouw partner net op zijn of haar knietjes gegaan? Gefeliciteerd! Jullie dromen vast al van een prachtige bruiloft? De kans is groot dat deze speciale dag volgend jaar zomer gaat plaatsvinden. Wie wil immers niet een zomerse trouwdag?! Bij het plannen van een bruiloft komt behoorlijk wat om de hoek kijken en daar staan jullie verliefde en verloofde koppies misschien helemaal niet naar. Hieronder vind je daarom een paar handige tips waardoor het plannen van jullie grote dag een stuk leuker en een stuk minder chaotisch wordt!

Een trouwfeest organiseren

Er moet veel geregeld worden, maar een goede organisatie voorkomt dat jullie gestrest raken. Begin op tijd en maak een lijst te maken met dingen die jullie uit moeten zoeken. Denk aan een locatie, jullie ringen, de bruidsmeisjes, de uitnodigingen, de taart en ga zo maar door. Maak jullie dag financieel haalbaar door bijvoorbeeld de trouwjurk, smoking en/of kinderkostuums te huren. Ook servies, glaswerk en zaalstoelen hoef je niet zelf aan te schaffen.

Kom aanrijden in stijl, huur een trouwauto!

trouwauto

Voor chique trouwvervoer kun je natuurlijk een oldtimer huren, maar je kunt ook gaan voor een wat snellere trouwauto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Ferrari of een Lamborghini. Hoeft het niet zo luxe en houden jullie het liever iets simpeler? Dan is een riksja ook hartstikke leuk! Wil je dat er foto’s worden gemaakt van je gasten als herinnering voor later? Huur dan een photobooth en laat je gasten het werk doen. Gegarandeerd spontane en hilarische foto’s! Je kunt ook een videozuil huren zodat je gasten een boodschap voor jullie in kunnen spreken. Maak er een onvergetelijke dag van!

Tip: Organiseer je het vrijgezellenfeest van iemand die in het huwelijksbootje treedt? Huur dan een stripper of ga op een solex tour!

Reageren is niet mogelijk.