Maak van Koningsdag een knalfeest met deze huurtips!

Ontdek hoe je Koningsdag tot een succes maakt met deze handige huurtips! Of je nu op de vrijmarkt staat of een buurtfeest organiseert, er zijn tal van producten te huur om jouw Koningsdag onvergetelijk te maken.

Maak van Koningsdag een knalfeest met deze huurtips!

Of je nu al vroeg op Koningsnacht begint of de voorkeur geeft aan een vroege start op Koningsdag zelf, een goede planning en de juiste benodigdheden maken het verschil. Gelukkig staan in dit artikel huur ideeën om jouw Koningsdag tot een succes te maken. 

Sta je op de vrijmarkt met Koningsnacht of Koningsdag?

Ben jij een van de gelukkigen die dit jaar een plekje weet te bemachtigen op een van de verschillende vrijmarkten in Nederland? Of organiseer je een feest met de buurt? Hier een aantal handige producten die je kunt huren om jouw Koningsdag te laten slagen. Heb je een feest met de buurt en liever niet dat iedereen overal in en uit loopt voor de wc. Een toiletcabine huren is een gemakkelijke oplossing. In Nederland is het eind april meestal wel aangenaam qua temperatuur, maar je weet nooit of er een bui gaat vallen op jouw spulletjes. Wees op alles voorbereid en huur een partytent zodat jij en de spulletjes die je wilt verkopen droog blijven. Je kunt ook kiezen om een partykraam of marktkraam te huren. Wil je er eventjes bij gaan zitten? Huur dan klapstoeltjes zodat jij en je familie en vrienden rustig kunnen zitten en kijken naar de mensenmassa die voorbij loopt. Blijf uit de zon met een parasol, geniet van muziek uit goede gehuurde speakers, huur een biertafel of statafel om gezellig met vrienden te hangen, en vergeet vooral de biertap niet te huren!

Lekker eten en spelletjes spelen tijdens Koningsdag

Of je het nou voor jezelf doet of van plan bent om eten te gaan verkopen, het huren van een frituur of barbecue is nooit een slecht idee. Als je echt een mooie barbecue huren wilt, kun je ook kiezen om een American barbecue te huren, en/of een frituur voor de nodige bittergarnituur en frietjes. Je hebt nu een goede plek en qua eten ben je ook voorzien, maar hoe zit het met vermaak? Huur leuke spellen om zelf te spelen of natuurlijk door voorbijgangers te laten spelen, zodat ze leuke of grappige dingen kunnen winnen. Kies bijvoorbeeld voor het huren van een sjoelbak, een rad van fortuin of andere leuke Oudhollandse spellen.