Zo verras je jouw vader op Vaderdag

De leukste manieren om jouw vader te verrassen op Vaderdag! Met tips zoals; een barbecuefeest, mannenavond of het huren van een Ferrari.

Zo verras je jouw vader op Vaderdag

Aanstaande zondag is het Vaderdag en dat betekent dat je die pa van je eens even flink in het zonnetje mag zetten. Een kaartje sturen of een bos bloemen laten bezorgen zijn natuurlijk de bekende opties. Deze ideeën volstaan dit jaar echter niet. Waar je vader echt blij van wordt, is namelijk quality time met zijn favoriete kinderen. Bekijk hieronder hoe je jouw vader de 16e origineel kunt verrassen!

Op stap met pap

Is je vader een echte mannen-man? Dan maak je hem vast blij met bier, voetbal en lekker eten. Dit alles kun je combineren tijdens een mannenavondje, maar je kunt het natuurlijk ook nog groter aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een biertour door de stad, waarbij jullie verschillende lokale brouwerijen bezoeken en de lekkerste biertjes proeven. Sluit de dag af met een spannende voetbalwedstrijd op een groot scherm en een barbecuefeest met al zijn favoriete ingrediënten.

Is je vader fan van snelle auto’s? Huur dan een Ferrari of een Lamborghini en trakteer hem op de rit van zijn leven! Er zijn verschillende organisaties die dit soort ervaringen aanbieden, vaak kan je kiezen tussen een auto met of zonder chauffeur. De chauffeur kan je vader bijvoorbeeld leren hoe hij het meeste uit de auto kan halen. Dit is een cadeau dat hij niet snel zal vergeten en waar hij nog lang over zal napraten met zijn vrienden.

Heeft je vader een zwaar jaar achter de rug? Geef hem een extra hoogtepunt dit jaar in de vorm van een prachtige luchtballonvaart. Uiteraard ga jij met hem mee! Terwijl jullie hoog in de lucht zweven, kunnen jullie genieten van uitzichten en de rust van het vliegen. Het is een bijzondere manier om even alles achter je te laten en te ontspannen.

Stuntelen met technologie? Kan jij niet wachten om je vader onhandig te zien doen met moderne technologie? Huur dan een segway en sta versteld van de kunsten van je pa. Een segway biedt een avontuurlijke activiteit die je goed samen kunt doen. Als veiligere optie kun je natuurlijk ook een mooie rit door de natuur maken op een elektrische fiets. Geniet van de buitenlucht en neem de tijd om goed bij te praten.

Mist je vader het hardlopen? Als zijn knieën niet meer zijn wat ze waren, overweeg dan eens een ElliptiGo te huren. Hiermee maak je bewegingen die identiek zijn aan hardlopen, zonder dat dit belastend is voor je lichaam. Het is een goede manier voor je vader om actief te blijven zonder de kwaaltjes die normaal gesproken met hardlopen gepaard gaan. Daarnaast biedt het de kans om samen nieuwe routes te ontdekken.

Welke verrassing je ook kiest, maak er een onvergetelijke Vaderdag van en geniet van jullie quality time!