Huur slim: Aantrekkelijke aanbiedingen van autoverhuurbedrijven

Er zijn veel verhuurbedrijven die auto's of busjes verhuren. Om zich te onderscheiden hebben deze autoverhuurbedrijven vaak aantrekkelijke acties lopen. Wij hebben enkele van deze deals voor jou op een rijtje gezet!

Huur slim: Aantrekkelijke aanbiedingen van autoverhuurbedrijven

Auto’s en bestelbussen behoren tot de meest verhuurde producten wereldwijd. Het is dan ook niet gek dat er bijzonder veel verschillende autoverhuurders in Nederland zijn. Deze autoverhuurbedrijven proberen zich te onderscheiden door goedkope aanbiedingen en acties te lanceren. Om geld te besparen, is het voor jou als huurder interessant om te kijken welke acties en aanbiedingen de verhuurbedrijven bij jou in de buurt hebben. Zo ga je voordelig op weg!

Aanbiedingen en deals van autoverhuurbedrijven

Huren.nl heeft een aantal voorbeelden van lopende deals en aanbiedingen op een rijtje gezet, zodat je een idee krijgt van de verschillende aanbiedingen die verhuurders lanceren.

  • Het autoverhuurbedrijf Avis heeft momenteel een actie voor studenten lopen. Alle studenten die langer dan één jaar in het bezit zijn van een rijbewijs krijgen een korting van 10% op personen- en bestelauto’s op vertoon van een studentenkaart. Voor studenten die geen auto hebben is dit de perfecte manier om goedkoop een dagje weg te gaan, of om je vieze was makkelijk naar je ouders te brengen. Om gebruik te maken van deze aanbieding, gebruik je de kortingscode 20070514.

  • DIKS autoverhuur bestaat 75 jaar en heeft daarom een hele leuke winactie lopen. Door mee te doen maak je kans op een jaar lang gratis rijden in een deelauto van DIKS. De opdracht luidt: Heb jij ooit een auto of bus gehuurd en daarmee iets onvergetelijks, leuks, moois, spannends of geks meegemaakt? Stuur dan jouw foto en DIKS-verhaal op, het leukste verhaal wint. Een creatieve winactie die jouw ritjes het komende jaar een stuk goedkoper kan maken. Wees er snel bij, want in juli 2024 wordt de winnaar bekendgemaakt!

  • Bij Snappcar vind je een langer lopende actie. Zo ontvang je 15% korting wanneer je een auto drie dagen of langer huurt. Bij het huren van een busje ontvang je vaak zelfs 50% korting als de bus juist korter dan vijf uur wordt verhuurd. Dit maakt een bus huren veel goedkoper.

Waar moet je op letten bij een goede aanbieding?

Deze aanbiedingen zijn voordelig voor huurders van auto’s en busjes, maar het is belangrijk om goed te kijken of de aanbieding wel op jouw eisen en wensen aansluit. Houd rekening met de volgende punten tijdens het bekijken van verschillende aanbiedingen van verhuurbedrijven:

  • Vaak is de prijs die genoemd wordt in de aanbieding een vanaf-prijs. Hierbij geldt bijvoorbeeld: hoe langer je huurt, hoe goedkoper in verhouding. De prijs die genoemd wordt is dus niet altijd de prijs die je betaalt.

  • Het kan ook zijn dat om gebruik te kunnen maken van de aanbieding, je aan extra voorwaarden moet voldoen. Misschien geldt de korting alleen voor nieuwe klanten, of juist voor mensen die al bestaande klanten zijn. 

  • Het kan zijn dat een aanbieding alleen geldig is voor een bepaald model of soort voertuig. Een aanbieding kan gelden voor een 9 persoons bus, maar niet geldig zijn voor een 6 persoons busje. Wanneer je flexibel bent in het soort huurauto of het soort busje dat je wilt huren, is de kans groter dat je snel een deal vindt. Als je een specifieke auto van een bepaald merk wilt huren, dan kan het zijn dat acties niet voor jou opgaan.

Lees je van tevoren goed in en gebruik onze website om alle verhuurbedrijven overzichtelijk te vergelijken. Kies voor een aanbieding waar je wat aan hebt en bespaar zo geld. Succes met het speurwerk naar nog meer goede deals en alvast veilige kilometers gewenst!