Alaaf! Het is weer tijd voor carnaval!

Alaaf! Het is weer tijd voor carnaval!

Kom je uit het Zuiden? Dan ben je ongetwijfeld een echte carnavalsfanaat en weet je carnavalprecies wanneer het feest losbarst. Vier je carnaval in een ander deel van Nederland of ben je van plan om een trein naar Brabant te pakken? Dan kun je misschien wel een reminder gebruiken: carnaval begint al over 32 dagen! Dit jaar valt de eerste dag op 26 februari. Ben jij er klaar voor? Hieronder vind je de beste carnavaltips.

Carnavalskleding huren, niet kopen

Nadat je drie jaar op rij in een leeuwenpak gelopen hebt, is het tijd voor iets anders. Een leuke carnavalsoutfit van enigszins goede kwaliteit (oftewel: geen synthetische zweetkleding) kan behoorlijk wat kosten. Je voelt je daarom verplicht om dezelfde outfit meerdere keren te dragen, want anders is het zonde van het geld. Niet doen! Huur je outfit gewoon, zodat je ieder jaar iets anders aan kunt trekken. Ga dit jaar bijvoorbeeld als Darth Vader of als een ander bekend persoon. Ben je op zoek naar een outfit met autoriteit? Ga dan voor beroepskleding en verkleed je als piloot, politieman of soldaat. Ben je al een tijd hopeloos verliefd en hoop je tijdens carnaval indruk op hem of haar te maken? Kijk dan eens tussen de sexy kostuums. Vergeet niet om thermo-ondergoed te dragen, want als je die dikke winterjas aan moet houden ziet niemand je sexy outfit. Succes!

De organisatie van carnaval

Zit jij in het bestuur en heb jij de eindverantwoordelijkheid voor de organisatie van alle activiteiten? Vindt dan via Huren.nl goede en voordelige verhuurbedrijven van geluidsapparatuur, podia en tribunes en licht- en effectmachines.

Reageren is niet mogelijk.