Oergezellige decemberspelletjes

Oergezellige decemberspelletjes

roulette spelletjesDe kaarsjes branden, de kerstmuziek staat aan, je familie zit bij elkaar en de hapjes staan op tafel. Tel daar nog een paar te gekke spellen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een ouderwets gezellige spelletjesavond. Zoek je geen spelletjes voor de kerstdagen, maar juist voor een knallende Oudejaarsavond samen met je vrienden? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Met deze tips maak je er namelijk een onvergetelijke avond van! 

Spelletjes voor jong en oud

Oudhollandse spelletjes

Weet je wat het fijne is aan het huren van spelletjes? Als jullie uitgespeeld zijn, lever je ze gewoon weer in. Jaar na jaar mens-erger-je-nieten? Nee hoor, want volgend jaar huur je gewoon weer nieuwe spellen. Het soort spelletjes dat je het beste kunt huren, is natuurlijk afhankelijk van het gezelschap waarin je je bevindt en van jullie persoonlijke voorkeur. Op familieavonden doen de Oudhollandse spellen het bijvoorbeeld erg goed. Hierbij kun je onder andere denken aan een sjoelbak of aan het zenuwslopende spiraalspel. Maar andere spellen kunnen net zo leuk zijn!

Welke spelletjes huur je voor een avondje met je vrienden?

Black jack spelletje

Zoek je spellen voor een vriendenavondje? In dat geval is het huren van een pokertafel of een roulettetafel vaak een groot succes. Serveer een paar heerlijke drankjes en maak er een echte casino avond van. Zitten er gamers in jouw vriendengroep? Zorg dan voor een console, bijvoorbeeld de Playstation 4, met meerdere controllers en een paar games en laat de strijd losbarsten! Ook kids kunnen zich hier trouwens uren mee vermaken. Hebben jullie behoefte aan een muzikaal avondje? Dan is het populaire Guitar Hero misschien wel wat voor jullie. Enjoy!

Tip: Vergelijk verhuurbedrijven goed alvorens een keuze te maken. Zo zorg je dat je zowel het leukste als het voordeligste spel huurt bij het verhuurbedrijf met de beste service.

Reageren is niet mogelijk.