Aan de slag met doe-het-zelf huurtips!

Aan de slag met doe-het-zelf huurtips!

doe het zelf huren.nlNu het buiten langer licht blijft, heb je genoeg tijd om lekker te tuinieren en rondom je huis te klussen. Ook als je gewoon moet werken, kun je in de avond nog een paar uurtjes aan de slag. Liggen er een aantal klussen waar je maar niet aan toe komt? Dan is dit het moment om de handen uit de mouwen te steken. Met onderstaande huurtips voor de echte doe-het-zelver gaat het helemaal goed komen!

Tuinieren in de zomer

In de zomer is de aarde in je tuin een stuk zachter en is het dus de perfecte tijd om bijvoorbeeld een minigraafmachine te huren en eindelijk de trampoline van de kids in te graven. Wordt het tijd voor wat snoeiwerk? Huur dan een kettingzaag en een versnipperaar en versnipper je groenafval tot compost. Heb je geen compost nodig, maar heb je wel veel tuin- en klusafval? Zorg dan dat je de juiste afvalcontainer voor je huis hebt staan. Tenslotte wil je misschien aan de slag gaan met je terras, zodat je weer kan genieten van die heerlijke barbecue-avondjes. Met een onkruidbrander maak je gemakkelijk korte metten met onkruid.

Klussen rondom je huis

Ligt je tuin er al mooi bij? Dan heb je vast nog wel een paar klusjes liggen in of rondom je klussen huren.nlhuis. Huur bijvoorbeeld een hoogwerker om aan de gevel van je huis te klussen of regel een rolsteiger en geef de kozijnen een nieuwe lik verf. Voor kleine klusjes kan het huren van een ladder natuurlijk ook al voldoende zijn. Voor schilder-, stuc- en metselwerk op ruw terrein kun je het beste een verreiker huren. Succes!

Reageren is niet mogelijk.