Droeg het Nederlands elftal voetbalrokken?

Droeg het Nederlands elftal voetbalrokken?

WK Huren.nl

Heb jij het gezien gisteravond? Wat was dat pijnlijk! Met de 1-0 nederlaag tegen IJsland heeft Nederland inmiddels 6 verliespunten te pakken en lijkt een deelname aan het EK ver weg. Het is jaren geleden dat het Nederlands elftal zo’n slechte kwalificatiereeks speelde. Waarom? Speelde het Nederlands elftal soms met onzichtbare voetbalrokken aan?

Gegarandeerd veel gelach!

Voetbalrokken zijn opblaasbare jurken die je kunt dragen tijdens het voetballen. Bewegen wordt moeilijk en bovendien kun je er je eigen voeten niet meer in zien. Dat zou kunnen verklaren waarom onze voetballers geen flauw idee hadden waar ze moesten trappen. En eerlijk is eerlijk, we zouden het ze in dat geval niet eens kwalijk kunnen nemen. Ga zelf maar eens in zo’n jurk voetballen. Nee echt! Het is namelijk hartstikke leuk. Perfect voor bedrijfsuitjes, feestjes, sportdagen en ga zo maar door. Je kunt er zelfs een voetbalboarding bij huren, zodat je ook gelijk je eigen ‘arena’ hebt om in te spelen.

Zat jij gisteravond knarsetandend op de bank en ben je van mening dat jij het beter had gekund? Huur dan je eigen voetbalattractie en laat zien wat je in huis hebt. Ga je voor de voetbalrokken? Hopelijk heb je meer succes dan ons elftal! Enjoy!

Reageren is niet mogelijk.