Een bus of touringcar huren? Check dan deze tips!

Een bus of touringcar huren? Check dan deze tips!

VIP Coach hurenWil jij met je hele familie een kerstmarkt bezoeken of plan je een andere leuke dagtrip? Dan is het huren van een bus of touringcar ideaal. Niet alleen is het reuze gezellig, maar gezamenlijk reizen is ook nog eens een stuk voordeliger dan dat iedereen voor eigen vervoer zorgt. Bussen en touringcars huur je voor een dag, een weekend of een week en zijn onder andere geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen, kinderfeestjes en schooluitjes. En weet je wat het fijne is? Eenmaal in de bus hoef je nergens meer aan te denken. Je gaat zitten en geniet van de omgeving en natuurlijk van elkaar. De chauffeur die rijdt wel!

Waar let je op als je een bus of touringcar huurt?

Touringcar hurenVoordat je een bus of touringcar huurt, is het slim om bij een aantal verhuurbedrijven na te gaan hoe het zit met de btw, eventuele verzekeringen en de brandstof. Soms hanteren verhuurbedrijven een aantal vrije kilometers en betaal je vervolgens een bedrag per extra gereden kilometer (de kilometerprijs). Het kan ook zijn dat een bepaalde hoeveelheid brandstof bij de huurprijs inbegrepen zit en je een meerprijs betaalt als je deze hoeveelheid overschrijdt. Kijk trouwens goed naar je gezelschap. Afhankelijk van de grootte van de groep kun je kiezen voor een mini touringcar, een normale touringcar of zelfs een dubbeldekker touringcar. Op basis van het doel waarvoor je een bus huurt, kun je kiezen voor een vrij simpele bus of een luxe bus met extra ruimte, zoals een VIP coach bus. Gaan er mindervaliden mee? Huur dan een rolstoeltouringcar. Deze bussen zijn voorzien van een lift, waardoor mensen in een rolstoel gemakkelijk de bus in- en uitkomen. Zoek je vervoer voor alleen je gezin of je vriendenclub? Kijk dan eens naar de personenbussen.

Partybussen: arriveer in stijl en volgens thema

Partybus huren

Organiseer je een gala, bedrijfsfeest of concert en wil je jouw gasten in stijl laten vervoeren? Dan is het huren van een echte partybus perfect. Deze bussen zijn zowel geschikt voor echte feestgangers, maar er worden ook varianten verhuurd die geschikt zijn voor chique gelegenheden. Denk aan cocktails en loungemuziek onderweg. Naast de partybus kun je ook gaan voor een pendelbus. Deze zijn simpel en snel en ideaal voor bijvoorbeeld festivals. Have fun!

Tip: De Amerikaanse schoolbus is ook enorm populair en bovendien een echte eyecatcher!

Reageren is niet mogelijk.