Eindexamen gedaan? Tijd voor ontspanning!

Eindexamen gedaan? Tijd voor ontspanning!

eindexamen huurtips

In mei doen de laatstejaars van de vmbo, de havo, het VWO en het gymnasium eindexamen. Inmiddels zijn de laatste tentamens aangebroken, wat betekent dat het er bijna op zit! Maar het blijft nog even spannend, want de uitslag wordt pas halverwege juni bekendgemaakt. Tot die tijd ga je toch niet zitten stressen? Je hebt wel wat ontspanning verdiend. Tijd voor de eindexamenreis, relaxen met vrienden en natuurlijk het plannen van een te gek afstudeerfeest!

Een knallend afstudeerfeest plannen

Na de examens is het natuurlijk tijd voor de eindexamenreis. Maar bij terugkomst heb je eindexamen vlag uitwel het één en ander te doen. Je hebt waarschijnlijk na ieder examen gekeken naar de online antwoorden en kunt redelijk inschatten of je geslaagd bent. Denk je dat je geslaagd bent? Plan dan alvast een spetterend afstudeerfeest. Huur een grote partybus voor al je klasgenoten, zodat ze in stijl naar de feestlocatie gebracht worden. Voor jou en je beste vrienden regel je natuurlijk een luxe limousine. Slagen voor je eindexamen doe je tenslotte maar één keer!

Mooi weer? Maak er een tuinfeest van!

Als het weer mee zit, is het natuurlijk leuk om je afstudeerfeest buiten te houden. Regel een barbecue, een paar statafels en een geluidsset. Omdat je nooit helemaal zeker kunt zijn van het weer in Nederland is het ook verstandig om een partytent neer te zetten. Zo ben je overal op voorbereid. Nu alleen nog een biertap en natuurlijk de juiste muziek regelen en het feest kan beginnen. Enjoy!

Tip: Maak het extra sfeervol met een vuurkorf!

Reageren is niet mogelijk.