De perfecte outfit voor de feestdagen!

De perfecte outfit voor de feestdagen!

feest kleding pakDe feestdagen komen er weer aan en jij wilt natuurlijk tot in de puntjes verzorgd aan het kerstdiner verschijnen. Heb je een chique gala of een wild oud & nieuw feest? Ook dan kun je niet in je ouwe kloffie verschijnen. Wist je dat je gelegenheidskleding gewoon kunt huren? Zo kun je de meest spetterende outfit dragen, zonder dat het je klauwen met geld kost. En volgend jaar, dan steel je gewoon weer de show met een andere, gehuurde outfit! 

Voor vrouwen: Gala of Cocktail?

galajurk feest

Vrouwen gaan tijdens de feestdagen vaak gekleed in nette en vooral feestelijke jurkjes. Ga je naar een gala of een nieuwjaarsparty? Dan is de dresscode vaak ‘White tie’ of ‘Black tie’. Bij een ‘White tie’ evenement is het de bedoeling dat je in een lange galajurk tot op de hak verschijnt. Tijdens ‘Black tie’ evenementen mag je iets informele kleding dragen, zoals een leuk cocktailjurkje. Zorg wel dat je de verhuurders van feestjurken goed vergelijkt, want zowel de stijl, als de kwaliteit en de service zijn bij iedere verhuurder weer anders.

Voor mannen: Pak, Smoking, Jacquet of Rokkostuum?

smoking

Wil jij strak-in-pak aan het kerstdiner zitten? Of ga je naar een feest met de dresscode ‘Tenue de Ville’? Huur dan een mooi pak. Ook voor een overhemd, een das en schoenen kun je bij de meeste verhuurbedrijven wel terecht. Voor gala’s en oud & nieuw feesten met de dresscode ‘White tie’ is het de bedoeling dat de mannen een rokkostuum dragen. Tijdens de iets minder formele ‘Black tie’ evenementen dragen de mannen een smoking. Wist je trouwens dat je voor gelegenheden met de dresscode ‘Morning dress’ als man een jacquet draagt? Deze draag je bijvoorbeeld tijdens een kerstbrunch. Let op! Een jacquet mag niet na het avondeten gedragen worden.

En de kids dan?

Ook de kids moeten er natuurlijk om hun allerbest uitzien tijdens de feestdagen. Een galajurk voor je dochtertje, een smoking voor je zoontje en nog veel meer kinderkostuums huur je gemakkelijk en voordelig via Huren.nl. Vergelijk de verhuurbedrijven van de gelegenheidskleding goed, zodat je de meest geschikte kleding huurt voor jouw evenement.

Reageren is niet mogelijk.