Genieten van de feestdagen doe je zo!

Genieten van de feestdagen doe je zo!

feestdagenBen je vanwege je werk, de huishoudelijke klussen, de kids of andere dagelijkse drukte nog helemaal niet bezig geweest met de komende feestdagen? Dan is het hoog tijd om daar iets aan de doen. Pak een moment voor jezelf, kom bewust in de feeststemming en geniet dit jaar optimaal van de feestdagen. Heb je een duwtje in de goede richting nodig? Lees dan snel verder.

Tips: Hoe kom je in de feeststemming?

De meeste pret zit ‘m vaak in het voorwerk: dingen plannen, versieren, bedenken et cetera. Versier daarom je huis met gezellige verlichting en vergeet ook de tuin niet. Hang bijvoorbeeld een sfeervolle prikkabel in de tuin met witte of gekleurde lampjes. Zet een grote vuurkorf neer en ga met vrienden en familie rondom het vuur zitten, terwijl jullie herinneringen ophalen aan vorige feestdagen en genieten van warme chocolademelk. Komt de hele familie op bezoek om sinterklaas of kerst te vieren? Zorg dan dat je voldoende tafelgerei hebt. Glaswerk, bestek en servies kun je gemakkelijk huren.

Gala’s, kerstdiners en nieuwjaarsborrels

Een gala van school, een kerstdiner met de familie of een nieuwjaarsborrel op het werk, ontkomen doe je er niet aan. Dus neem dit jaar de touwtjes in eigen hand en geef er een gelegenheidskledingpersoonlijke draai aan! Organiseer een gezellig kerstdiner en zorg dat je de juiste gelegenheidskleding draagt. Voor een origineel en spetterend gala huur je een partybus zodat alle gasten al feestend af worden gezet op locatie. Liever een iets rustiger uitje? Huur dan een touringcar en bezoek samen met collega’s, vrienden of familieleden een kerstmarkt in eigen land of bijvoorbeeld in Duitsland. Die feeststemming die komt er wel!

Reageren is niet mogelijk.