Goede verlichting tijdens donkere dagen

Goede verlichting tijdens donkere dagen

VerlichtingTijdens de wintermaanden, oftewel de donkere dagen, zijn de dagen kort. Dit geldt helaas niet voor de werkdagen. Het werk gaat gewoon door. Zorg er daarom voor dat je niet in het donker komt te zitten en regel de juiste verlichting. Zo kan jouw verbouwing, renovatieklus of hoveniersproject gewoon doorgaan. Ook in huis kan een beetje (sfeer)verlichting geen kwaad. Je leest er hier meer over!

Goede bouwverlichting

Zoek je geschikte verlichting voor een klus of project, zodat je in het donker door kunt werken? Dan is het huren van bouwverlichting ideaal. Huur bijvoorbeeld een mobiele lichtmast. Deze lamp beschikt over een aggregaat en hoeft dus niet aangesloten te worden op het stroom. De lichtmast is gemakkelijk te verplaatsen en is geschikt voor het verlichten van grote oppervlaktes. Zoek je een grote lamp waar je niet alleen bouwterreinen, maar ook parkeer- en festivalterreinen mee kunt verlichten? Huur dan een floodlight. Deze lamp is vergelijkbaar met een bouwlamp, maar dan zuiniger met stroom. Een bouwlamp, of halogeenlamp, is daarentegen ook geschikt om binnenshuis mee te werken. Ten slotte heb je nog de acculamp. Dit draagbare, oplaadbare werklicht kan ook als looplamp gebruikt worden.

Verlichting voor in huis

Sfeerverlichting

Ben je al bezig met de verlichting voor de decembermaand? Of organiseer je binnenkort een feest en wil je een sfeervolle aankleding? Weet dan dat je gezellige sfeerverlichting gemakkelijk kunt huren. Hang een prikkabel in de tuin, een kroonluchter aan het plafond en zet een mooie kandelaar op tafel. Voor een romantische avond in de buitenlucht kun je bovendien een grote vuurkorf neerzetten. Dit is ook in hartje winter heerlijk om lekker even bij op te warmen. Enjoy!

Reageren is niet mogelijk.