Haal de Sint in huis!

Haal de Sint in huis!

SinterklaasZal Sinterklaas wel of niet een bezoekje komen brengen dit jaar? En strooien zijn pieten dan weer met pepernoten? Sinterklaas komt alweer bijna in het land (14 november) en dus breekt er een hele spannende periode aan voor de kids. Maar voor het zover is, moet er nog veel gebeuren. We willen de Sint natuurlijk wel een warm welkom heten. De goedheiligman kan trouwens niet alles alleen doen. Hij is tenslotte ook de jongste niet meer. Het is dus aan de mama’s en papa’s om hem een handje te helpen. Huur dit jaar daarom zelf een sinterklaaspak of een pietenpak en verras de kinderen!

Al klaar voor de intocht van Sinterklaas?

Zwarte pietVoor de intocht van Sinterklaas mag Pakjesboot 12 natuurlijk niet ontbreken en eenmaal aan wal heeft de Sint zijn schimmel nodig. Te paard rijdt de Sint door de stad en wuift de kinderen vrolijk toe. Zorg dat Sinterklaas alle kindjes toe kan spreken en bouw een groot podium ergens midden in de stad. Vergeet de microfoon niet! Je kunt ook een heuse sinterklaasstoel huren. Ideaal voor als de beste man moe wordt.

Tip: Was je er te laat bij dit jaar? Zorg dan dat je met de kerst niet met lege handen komt te staan en reserveer je kerstmanpak op tijd!

Reageren is niet mogelijk.