Het Oktoberfest: Jetzt geht’s los!

Het Oktoberfest: Jetzt geht’s los!

Het Oktoberfest

Trek je dirndl of lederhose uit de kast, want het is alweer bijna tijd voor het Oktoberfest. Het Oktoberfest is het grootste bierfestival ter wereld en wordt ieder jaar gevierd in München. Meer dan 6 miljoen mensen eten, drinken en lachen zich een ongeluk. En dit alles onder het genot van live blaaskapellen. Het bier wordt geserveerd in grote pullen en ben je het binnen in de tenten zat, dan kun je buiten gewoon verdergaan in de biergarten (biertuin). Het festival begint 19 september en eindigt 5 oktober. Ben jij dabei?

Persoonsbus 6

Dit enorme bierfestival is de perfecte gelegenheid om samen met je vrienden te toosten op het leven. Huur een grote personenbus voor 6 of 9 man, nodig je beste vrienden uit en het feest kan beginnen. Gaan jullie met eigen vervoer? Misschien is een dakkoffer dan geen gek idee. Waar dacht je anders al jullie feestkleding te laten? O, en maak je geen zorgen als jullie de traditionele klederdracht nog niet geregeld hebben. Die heb je zo gehuurd!

Biertap en barren huren

Ben jij een echte bierliefhebber, maar heb je geen tijd om naar Duitsland te rijden? Organiseer dan gewoon je eigen bierfest. Huur een bar met tapkraan of, als je thuis al een bar hebt, alleen een biertap en laat het bier rijkelijk vloeien. Mocht het geen denderend weer zijn, dan is een partytent ook wel op z’n plaats. Om de sfeer er goed in te krijgen, zorg je ten slotte voor muziek en laat je iedereen in feestkleding komen. Want: geen klederdracht = geen bier.

p.s. Vergeet ook vooral het bier niet! Viel Spaß!

Reageren is niet mogelijk.