Het weer hou je niet in toom, dus ga voor eigen stroom!

Het weer hou je niet in toom, dus ga voor eigen stroom!

Ben jij afhankelijk van deze masten?
Ben jij afhankelijk van deze masten?

Stond de lasagne net tien minuten in de oven toen de stroom uitviel? Of kwam je zeiknat thuis en kon je in het pikkedonker onder een ijskoude douche gaan staan? Niets zo vervelend als zonder stroom komen te zitten. Daar weten de mensen in Noord-Holland inmiddels alles van. Wat een noodweer gisteravond! Waar je thuis met een positieve instelling en wat kaarsjes een heel eind komt, zitten ondernemers in een lastiger parket. 

Ondernemers zonder stroom

Benzine aggregaat Huren.nl
Een benzine aggregaat.

Een ondernemer zonder stroom heeft te kampen met machines, computers en verlichting die uitvallen. Dit kan leiden tot behoorlijke stroomschade. Ben jij een ondernemer en wil je niet zonder stroom komen te zitten? Zorg dan voor je eigen noodstroomvoorziening en huur een aggregaat. Het fijne aan huren is dat je geen dure aanschaf- en onderhoudskosten hebt. Ook de brandstof die nodig is om stroom op te wekken, regel je gemakkelijk via het verhuurbedrijf. Ben je bezig met een verbouwing? Ook dan is het huren van een aggregaat de perfecte oplossing voor een tijdelijk gebrek aan stroom. Let op! Aggregaten komen in verschillende soorten en maten. Voor hele zware bouwwerkzaamheden kun je het beste een diesel aggregaat huren. Wil je een aggregaat die wat makkelijker te verplaatsen is, huur dan een benzine aggregaat.

Tip: Heb je een aggregaat nodig voor op de camping, in de boot of op een beurs? Huur dan een fluisteraggregaat. Deze valt onder de benzine aggregaten.

Reageren is niet mogelijk.