Hulp nodig in de keuken?

Hulp nodig in de keuken?

Als je ’s ochtends wakker wordt, is het waarschijnlijk nog donker buiten. Ook in de avonduren begint het steeds vroeger te schemeren. Een herst- of winterdip is voor veel mensen niet te vermijden. Gelukkig hoef jij daar dit jaar niet voor de vrezen. Met deze tips duik je namelijk lekker de keuken in en haal je de gezelligheid in huis!

Haal de gezelligheid in huis!

Keukenmachine huren

In de tuin relaxen zit er helaas niet meer in, dus moeten we het binnen maar gezellig maken. Steek de kaarsen aan, draai de verwarming net even wat hoger en zorg voor sfeervolle muziek. Nodig bovendien je familie en vrienden uit en beloof ze een heerlijk diner bij kaarslicht. En ja, belofte maakt schuld, dus stroop de mouwen maar vast op! Begin met het in huis halen van alle keukenbenodigdheden. Altijd al eens zo’n mooie keukenmachine uit willen proberen? Dan is dit het perfecte moment. Mixen, mengen, kneden en opkloppen, met een keukenmachine kan het allemaal! Misschien wil je ook wel een exclusieve ham serveren. Regel dan een hamklem, zodat je de ham moeiteloos in prachtige, dunne plakjes kunt snijden. Kamp je met een pannentekort? Weet dan dat je altijd een paar extra pannen kunt huren.

Warmhoudapparatuur en tafelgerei

Tafelgerei huren

Koken voor een grote groep mensen kan best chaotisch zijn. Meerdere gangen, meerdere gerechten en dat alles in een rap tempo en met een lach op je gezicht. Je moet het maar klaarspelen. Daarom is het wellicht handig om warmhoudapparatuur te huren. Zo hoef je niet alles tegelijk te bereiden en kun je zowel tijdens het koken als eenmaal op tafel gerechten op de juiste temperatuur houden. Een chafing dish is daarvoor ideaal. Je kunt natuurlijk ook een rechaud (warmhoudplaat) huren, waar je je gerechten op zet. Zorg er trouwens ook voor dat je beschikt over voldoende servies, glaswerk en bestek. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het tafeldekken.

Enjoy!

Reageren is niet mogelijk.