Huur slim: vind aantrekkelijke aanbiedingen van autoverhuurbedrijven

Huur slim: vind aantrekkelijke aanbiedingen van autoverhuurbedrijven

huuraanbiedingEén van de meest verhuurde producten wereldwijd zijn auto’s en bestelbussen. Er zijn daarom dan ook bijzonder veel verschillende verhuurbedrijven van auto’s en busjes in Nederland te vinden. Deze autoverhuurbedrijven proberen zich te onderscheiden door aantrekkelijke aanbiedingen en acties te lanceren. Het kan voor jou als huurder dan ook erg interessant zijn om te kijken welke acties en aanbiedingen de autoverhuurbedrijven bij jou in de buurt hebben.

Verschillende aanbiedingen en acties van de autoverhuurbedrijven

Huren.nl heeft een aantal voorbeelden van aanbiedingen en acties die momenteel lopen op een rijtje gezet, zodat je een idee krijgt van de verschillende aanbiedingen die autoverhuurders lanceren.

  • Het autoverhuurbedrijf Sixt heeft momenteel de aanbieding met de titel ‘Stijlvol & Goedkoop’. Misschien heb je de grappige reclame op tv langs zien komen, je kunt hem hier bekijken: TV spot Sixt. Sixt maakt het mogelijk voor particulieren en bedrijven om een grote, mooie en stijlvolle auto te huren voor een goede, lage prijs. Deze aanbieding van Sixt is bijvoorbeeld erg handig als je een auto moet huren voor langer dan 7 dagen en het niet uitmaakt welk type auto je wilt huren.
  • Een ander voorbeeld is die van autoverhuurbedrijf Multirent. Deze actie is een doorlopende actie, wat betekent dat de actie niet tijdelijk is, maar onbeperkt geldig. De actie heet ‘Maandag Besteldag’. De actie van Multirent houdt in dat je op iedere maandag een bestelbus kunt huren met tot wel 40% korting.

Waar moet je rekening mee houden als je een goede aanbieding ziet

Deze aanbiedingen zijn zeer voordelig voor de huurder, maar het is altijd belangrijk om goed te kijken of de aanbieding op jouw eisen en wensen aansluit. Huren.nl vertelt graag waar je rekening mee zou kunnen houden als je de verschillende aanbiedingen van autoverhuurbedrijven bekijkt:

  • Vaak is de prijs die genoemd wordt in de aanbieding een vanaf-prijs. Hierbij geldt bijvoorbeeld: hoe langer je huurt, hoe goedkoper. De prijs die genoemd wordt is dus niet altijd de prijs die je betaalt.
  • Het kan ook zijn dat om gebruik te kunnen maken van de aanbieding, je de auto minimaal aantal dagen moet huren.
  • Andere acties, zoals die van Multirent, is allen geldig op maandag. Deze actie is dus alleen aantrekkelijk als jij niet tijdsgebonden bent en het geen probleem is om op maandag een bestelbus te huren.
  • Het kan zijn dat een aanbieding alleen geldig is voor een bepaald model of soort auto, zoals bij de actie van Sixt het geval is. Als je een specifieke auto van een bepaald merk wilt huren, dan kan het zijn dat deze actie niet voor jou opgaat.

Als je je van te voren goed inleest, en alleen kiest voor de aanbiedingen waar jij echt wat aan hebt, dan kan een aanbieding je veel geld besparen.

Geef een reactie