Met je kraam op de kermis

Met je kraam op de kermis

Een middagje naar de kermis is een fantastisch leuk uitje voor de kids, maar ook de volwassenen vinden het stiekem maar al te gezellig. Of je nou gaat vanwege de velezweefmolenĀ kraampjes met lekkernijen of vanwege de te gekke kermisattracties, er valt voor iedereen wat te beleven! Vind je het leuk om andere kermisgangers de dag van hun leven te bezorgen? Ga dan zelf op de kermis staan. Huur een zweefmolen, een suikerspinmachine of een andere attractie en draag bij aan de gezellige sfeer van de kermis!

Een kermisattractie huren doe je zo!

Om op de kermis te mogen staan, heb je een kermisvergunning nodig. Zorg dus eerst dat je deze hebt voordat je een kermisattractie gaat huren. Zodra je toestemming hebt gekregen om met je eigen kraam op de kermis te staan, is het tijd om uit te zoeken welke attractie je graag wilt huren. Bedenk als eerst welke doelgroep je wilt bedienen. Voor de kleintjes is een draaimolen bijvoorbeeld ideaal. Ook vinden ze eendjes hengelen vaak erg leuk. boksbalAttracties zoals de fortuneteller, het reuzenrad en de liefdestester zijn geschikt voor jong volwassenen. Zou dat schattige stelletje echt zo verliefd zijn als ze eruit zien? Als je liever een oudere doelgroep rondom jouw attractie ziet, kun je gaat voor de kop-van-jut, een schiettent of de space bikes.

Vergeet de traktaties niet

Een bezoekje aan de kermis gaat uiteraard gepaard met vele traktaties. Huur daarom een hotdogmachine of een nachoverwarmer voor knapperige nachos. Maak je mensen liever blij met een zoete lekkernij? Huur dan een popcornmachine of een poffertjesplaat. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een traktatie die de dorstige kermisganger zal kunnen waarderen, bijvoorbeeld een limonadefontein. Heel veel plezier!

 

 

Reageren is niet mogelijk.