Genieten van stressvrije kerst?

Genieten van stressvrije kerst?

feestdagenSinterklaas is nog niet voorbij of de kerstdagen staan alweer voor de deur. Schiet je alleen bij de gedachte al in de stress? Nergens voor nodig! Met onderstaande tips maak je het jezelf gemakkelijk dit jaar en kun je met volle teugen genieten van de feestdagen.

Fijne kerstdagen met deze huurtips

Het is allereerst zaak om in de kerststemming te komen. Huur daarom een kerstman opblaaspop voor in de tuin en natuurlijk een kerstboom voor in de woonkamer. Versier de boom onder het genot van je favoriete kerstmuziek en ga alvast op zoek naar wat lekkere kerstrecepten. Kids in de familie? Huur dan op tijd een kerstmanpak of een ander kerstkostuum, bijvoorbeeld een elfen- of rendierenpak. De kinderen zullen het geweldig vinden en de volwassen stiekem ook! Zoek je de juiste kerstversiering voor een zakelijk kerstfeestje? Huur dan een geheel kerstdecor en laat alles tot in de puntjes verzorgen. Een kerstdecor kan ook particulier gehuurd worden. Wist je trouwens dat je zelfs een arrenslee met kerstman en echte rendieren kunt inhuren? Een mooie blikvanger voor in een winkelcentra.

Het kerstdiner: Lekker kokkerellen in eigen keuken

gourmettenLiet je het kerstdiner vorige jaren liever aan een ander over? Neem dan dit jaar het heft in eigen hand. Met een beetje voorbereiding en hulp in de keuken hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn. Ga je voor een traditioneel kerstdiner? Dan is het slim om een keukenmachine te huren. Hiermee kun je marinades mengen, eiwit opkloppen, beslag mengen en mixen en ga zo maar door. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gezellig met de hele familie te gourmetten dit jaar. Wil je aardappelkroketjes of gevulde bladerdeegpakketjes frituren? Huur dan een frituur. Mocht het eten mislukken, dan kun je er altijd nog een patatje ingooien. Succes en alvast hele fijne kerstdagen gewenst!

Tip: Kamp je ieder jaar met een overvolle koelkast? Huur er dit jaar dan gewoon eentje bij!

Reageren is niet mogelijk.