Klussen rondom het huis

Klussen rondom het huis

Tijdens de zomermaanden wordt er veel geklust rondom het huis. Misschien kijk je al home-divweken tegen een vieze gevel aan en wil je hier eindelijk eens wat aan doen. Ook kan het zijn dat je de ramen eens onder handen wilt nemen. Verschoven dakpannen die recht gelegd moeten worden? Ook dat is geen probleem met onderstaande huurtips voor zowel professionals als doe-het-zelvers!

Veilig werken op hoogte

Wil je over een huis heen kunnen werken, om bijvoorbeeld het dak te repareren? In dat geval kun je een spinhoogwerker huren. Een spinhoogwerker beschikt over 4 individueel bewegende stempelpoten en heeft een knikarm waarmee je op moeilijk bereikbare plekken kunt komen. Dit laatste is ook mogelijk met een knikarmtelescoopwerker. Een knikarmtelescoopwerker is lichter en daarom ook bedoeld voor lichtere klussen. Voor het reinigen en renoveren van je gevel is een telescoophoogwerker ideaal. Deze hoogwerker is tevens geschikt voor het wassen van de ramen van bijvoorbeeld grote bedrijfspanden.

Vergeet niet op tijd te pauzeren

Of je nou als professional aan het werk bent of als doe-het-zelver, iedereen heeft een pauze nodig. Met mooi weer kun je buiten een bakkie koffie doen, maar pauzeren in de regen is natuurlijk helemaal niks. Als doe-het-zelver kun je gemakkelijk in huis pauzeren. Heb je werknemers in dienst? Huur dan een schaftwagen, zodat iedereen na een welverdiende pauze weer fris aan het werk kan!

Reageren is niet mogelijk.