De koning is jarig en heel Nederland viert feest!

De koning is jarig en heel Nederland viert feest!

Ben jij een echte liefhebber van het koningshuis? Dan weet je ongetwijfeld dat het 27 aprilkoningsdag Koningsdag is en sta je vast te popelen om het flink te gaan vieren. Trek je oranje kleding uit de kast en maak je klaar voor een uitbundig feest. Of je nou rustig over een vrijmarkt wilt lopen of uit je dak wilt gaan op een festival, maak er dit jaar wat moois van. Tips nodig die een geslaagde Koningsdag garanderen? Lees dan snel verder!

Met een kraampje op de vrijmarkt

Heb jij een plekje weten te bemachtigen op een vrijmarkt? Top! Dan kom je vast en zeker van al je oude spullen af. Wat in dat geval niet mag ontbreken is een marktkraam, zodat je al je spulletjes netjes uit kunt stallen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de voorbijkomende feestgangers iets lekkers aan te bieden. In dat geval kun je een frietwagen, een suikerspinkar of een foodtruck te huren. Ook een barbecue doet het vaak goed!

Gek op spelletjes?

Als spelletjesfanaat ga je op Koningsdag natuurlijk lekker naar het park om met elkaar de uitdaging aan te gaan. Organiseer een zeskamp en kijk wie er wint tijdens een potje touwtrekken en spijkerbroekhangen. Heb je behoefte aan wat nostalgie? Huur dan een paar Oudhollandse spellen en laat opa en oma ook meedoen. Zet een biertafel neer met daarop een grote kan limonade, wat kleurplaten en kleurpotloden en ook de kids zijn helemaal happy. Organiseren jullie een buurtfeest en willen jullie dat de kinderen zichzelf kunnen vermaken? Huur dan een springkussen en ze zijn uren zoet! Veel plezier!

Reageren is niet mogelijk.