Met een attractie op de najaarskermis!

Met een attractie op de najaarskermis!

Zweefmolen op de kermisHet is bijna zo ver. Nog even en we kunnen weer genieten van de najaarskermis. Spannend voor kids en een nostalgisch uitje voor volwassenen. Weet je nog hoe je vroeger met een grote suikerspin in je hand je ogen uitkeek op de kermis? Overal zag je lichtjes en kraampjes en er heerste een opgewonden sfeer. Je speelde blikgooien, omdat je graag een knuffel wilde winnen en je keek naar de grote, stoere jongens die de kop-van-jut speelden. Dit jaar kun jij degene zijn die voor deze ervaring zorgt, namelijk door zelf op de kermis te gaan staan. Gegarandeerd een hoop plezier en je houdt er nog een leuk zakcentje aan over ook!

Attracties & Traktaties

Schiettent huren

Als je op de kermis wilt staan, moet je natuurlijk een attractie hebben. Gelukkig hoef je deze niet aan te schaffen. Kermisattracties kun je namelijk gewoon huren. Geen hoge aanschafkosten dus en de huurprijs, die heb je zo weer terugverdiend! De keuze uit kermisattracties is groot. Zo kun je een boksbal of een draaimolen huren, maar ook de zweefmolen en de schiettent zijn geliefd. Je kunt het natuurlijk ook iets kleiner houden en gaan voor een traktatiemachine. Iets wat echt niet mag ontbreken op de kermis is bijvoorbeeld de suikerspinmachine. Speciaal voor de echte zoetekauwen. Is er al iemand anders met een suikerspinmachine? Dan kun je ook een popcornmachine of een poffertjesplaat huren.

Karren & Kramen

Van al die verwoede pogingen op de grijpmachine krijgen de vrolijke kermisgangers vanzelf zin in een hapje en een drankje. En dan is een suikerspinmachine niet altijd genoeg. Wil jij de mensen graag voorzien van iets warms? Dan is een frietwagen of een chocolademelkkraam ideaal. Je kunt natuurlijk ook gewoon een losse marktkraam huren. Dan kun je verkopen wat je maar wilt en creëer je toch dat echte kermisgevoel. Alvast heel veel plezier!

P.S. Om op de kermis te mogen staan, heb je een kermisvergunning (evenementenvergunning) nodig. Informeer hiernaar bij jouw gemeente.

Reageren is niet mogelijk.