Op kamers gaan met deze tips!

Op kamers gaan met deze tips!

verhuizen hurenGa jij binnenkort op jezelf wonen? Dan staat je een hoop te wachten. Spannende dingen, zoals het zelf bepalen wat je eet en hoe vaak je uitgaat, maar ook minder spannende dingen, denk aan het verhuizen, het klussen en het schoonmaken. Gelukkig zijn er genoeg tips om het jezelf en je klusteam een stuk gemakkelijker te maken!

Van kamer tot droomplek

Op kamers gaan is een grote stap en het is daarom wel zo fijn als je je ook echt thuis voelt op je nieuwe plek. Dus ga lekker schilderen en behangen en tover je kamer om tot jouw eigen droomplek. Huur bijvoorbeeld een behangstoomapparaat om het behang van de vorige bewoner voorgoed te verwijderen of ga voor een airless verfspuit en laat iedereen versteld staan van je nieuwe en prachtig egaal geverfde muren.

Hoe vervoer je al je spullen?

Heb je al nagedacht over het vervoeren van al je kleding, meubels, boeken enzovoort. Als je niet al teveel spullen hebt, zul je aan een aanhanger of een bestelauto genoeg hebben. Heb je daar niet genoeg aan? Dan is het huren van een bestelbus een betere optie. Om ervoor te zorgen dat niks beschadigd of kwijtraakt kun je verhuisdozen en verhuisdekens huren. Komt er bij het klussen veel puin vrij? Vergeet dan niet om een bouwstofzuiger te regelen.

Tip: Ben je nog op zoek naar een kamer? Kijk dan hier!

Reageren is niet mogelijk.