Tips voor een geslaagd Paasfeest!

Tips voor een geslaagd Paasfeest!

De Paasdagen zitten er weer aan te komen en dus is het hoog tijd om een programma in elkaar te zetten. Je kunt deze twee dagen (16 en 17 april) natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Pasen is geen Pasen zonder een paasontbijt of een paasbrunch. Ook het eieren beschilderen en verstoppen hoort erbij. Lijkt het je leuk om dit jaar naar een paasevenement te gaan? Ook dat kan! Wat je ook van plan bent, met onderstaande tips zorg je ervoor dat het een zalig Pasen wordt.

Pak groots uit en verzorg een lekker paasontbijt

Of je nou een paasontbijt of een paasbrunch verzorgd, pak dit jaar eens lekker uit en trakteer de familie op echte lekkernijen. Huur bijvoorbeeld een chocoladefontein of een wafelbakijzer waarvan zowel volwassenen als kinderen mogen snoepen. Maak deze zoetigheid weer goed met een gezonde smoothie die je gemakkelijk in elkaar flanst met een blender. Heb je verschillende recepten opgezocht die je wilt maken, maar beschik je niet over de juiste apparatuur? Huur dan een keukenmachine. Hiermee kun je werkelijk van alles! Mixen, mengen, opkloppen en nog veel meer. Als alleen de gedachte aan het kokkerellen je al veel stress bezorgt, doe dan niet moeilijk en ga voor catering!

Eropuit tijdens de Paasdagen

Wil je er tussen al dat eten door opuit tijdens de Paasdagen? Geen probleem, want er is genoeg te doen. Wandel over een paasmarkt, bezoek een paasrace op het circuit van Zandvoort of ga los op een paasfestival (bijvoorbeeld Paaspop). Mocht je met een grote groep op pad gaan, dan kun je overwegen om een personenbusje of een touringcar te huren. Zo kan iedereen mee en begint het feest al tijdens de reis! Ben je een muziekliefhebber? Bezoek dan een uitvoering van de Matthäus Passion.

Reageren is niet mogelijk.