Sfeervol filmavondje? Huur een beamer!

Sfeervol filmavondje? Huur een beamer!

Een romantische filmavond met een gehuurde beamer.
Een romantische filmavond.

De nazomer is officieel begonnen. En hoe! We kunnen het er lang en breed over hebben, maar laten we het er maar gewoon op houden dat de ‘oudewijvenzomer’ iets heftiger uitvalt dit jaar. Het mag de pret niet drukken. Er is immers genoeg te doen binnenshuis. Heb je net je eerste werkdagen achter de rug en ben je alweer toe aan een avondje ontspanning? Of heb je de eerste collegedagen na de zomervakantie overleefd en moet dat gevierd worden? Tijd voor een relaxte date met familie en vrienden.

Creëer een ware thuisbioscoop met een beamer.
Creëer een ware thuisbioscoop met een beamer.

Loop je misprijzend langs de etalages vol herfstmode? Toch kijk je stiekem vast wel een beetje uit naar die heerlijke bankhangavondjes waarbij je film na film kijkt, met een bak popcorn voor je neus. Maak een filmavond speciaal en huur een beamer. Nodig familie en vrienden uit en maak er een ware thuisbioscoop van. Heb je een gladde, witte muur? Dan kun je hierop projecteren. Zo niet, wees dan niet getreurd. Je kunt gemakkelijk een projectiescherm huren. Bewonder de abs van Magic Mike op groot scherm of laat je de stuipen op het lijf jagen door voorbij stampende dinosaurussen in Jurassic Park.

Have fun!

p.s. Mocht het weer meezitten, dan kun je er altijd nog een buitenbioscoop van maken. Leg dan wel een paar dikke truien en dekens klaar.

Reageren is niet mogelijk.