Geen sinterklaas dit jaar?

Geen sinterklaas dit jaar?

verhuur-sinterklaasHet lijkt misschien nog ver weg, maar de voorbereidingen voor de intocht van Sinterklaas zijn in volle gang. Op 12 november mogen we de Goedheiligman verwelkomen in ons land en vanaf dat moment tot aan pakjesavond kunnen we meerdere bezoekjes verwachten door heel Nederland. Tenminste, als de Sint en zijn pieten komen opdagen dit jaar. Lees hieronder hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw kids niet worden teleurgesteld!

Sinterklaas- en pietenpakken huren

sinterklaas-hurenHeb jij je kinderen een bezoekje van Sinterklaas of één van zijn pieten beloofd? Huur dan een Sinterklaaspak of een paar pietenpakken. Wees er optijd bij, want anders is alles uitverhuurd en moet je de kids vertellen dat Sinterklaas dit jaar toch niet langskomt. Door zelf sinterklaaskleding te huren, speel je een actieve rol in de sinterklaasbeleving van je kinderen. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Zakelijk verhuur van sinterklaasartikelen

Ook als je voor een bedrijf, school of andere instelling sinterklaasartikelen nodig hebt, is huren ideaal. Wist je trouwens dan je naast kleding ook een sinterklaasstoel of zelfs een pakjesboot kunt huren? Verder kun je een winters decor huren om een echte wintersfeer te creëren. Uiteraard hoort er een kar of kraam aanwezig te zijn waar men pepernoten, warme chocolademelk en marsepein kan halen. Veel plezier!

Reageren is niet mogelijk.