De top 10 trouwauto’s die je kunt huren via Huren.nl

De top 10 trouwauto’s die je kunt huren via Huren.nl

Het aanzoek, het vertellen aan jullie ouders en vrienden, het uitzoeken van de verlovingsring, heel veel spannende dingen hebben jullie er al op zitten, maar een van de spannendste dingen moet nog gebeuren: het verschijnen op je eigen bruiloft! Dat moet natuurlijk in stijl. Daarom is het uitzoeken van de juiste trouwauto ook zo belangrijk. Wat past bij jullie als koppel? Zijn jullie klassiek of doen jullie graag net even wat anders? Lees hieronder tien verschillende trouwauto’s die je kunt huren om jouw bruiloft compleet te maken!

Nummer 1: de klassieke Excalibur

De Excalibur is een van de meer luxe, klassieke trouwauto’s die je kunt huren. De Excalibur is een auto met een open dak, en is meestal wit of crème wit. Deze auto is echt een plaatje en staat goed op een klassieke bruiloft: stel je eens voor, jullie in je trouwoutfit, voor de stadhuistrappen, in de gehuurde Excalibur, prachtig!

Nummer 2: de stoere motor

Op een motor naar je bruiloft, Waarom niet? Hierbij is het wel van belang dat een van jullie een motorrijbewijs heeft, als jullie er zelf ook echt op willen rijden. Je witte enorme trouwjurk misstaat niet op een motor, maar het kan wel onhandig zijn: huur daarom een motor met zijspan, zodat je heerlijk elegant naar je eigen bruiloft gereden kunt worden.

Nummer 3: de intieme mini

Als jullie ervoor kiezen om niet al te groots en meeslepend te gaan, kun je kiezen voor een leuke klassieke trouwauto zoals de mini. Je kunt kiezen voor het huren van een mini Cooper (cabrio!), maar de klassieke mini is net zo leuk. Je kunt mini’s huren die speciaal voor bruiloften geschikt zijn, bijvoorbeeld omdat ze mooi wit zijn en chique bekleed zijn van binnen, maar het kan ook juist heel leuk zijn om voor jouw bruiloft een sportuitvoering van de klassieke mini te huren.

Nummer 4: de sexy HummerHummer

Zijn jullie een stoer paar dat wel houdt van een stoere, sexy uitstraling? Dan is het huren van een Hummer misschien iets voor jullie bruiloft! Wist je dat de Hummer oorspronkelijk een auto was voor in het leger? Vandaar is de motor erg sterk. Stel je voor: jullie vrienden en familie wachten jullie op, jullie komen de hoek om in de Hummer, iedereen kijkt om, klapt, schoonmoeders krijgen tranen in de ogen, het is helemaal af!

Nummer 5: de chique limousine

Van het vervoeren van presidenten en andere royals tot het brengen van jou en je geliefde naar jullie bruiloft, een limousine is alleen geschikt voor de belangrijkste zaken. Je kunt een limousine huren in het wit, zwart, maar ook in gekke kleuren zoals knalroze. Er zijn limo’s van Chrysler, Lincoln, Rolls Royce, en nog meer chique merken te huur. Je hebt bij het huren van een limousine als trouwauto in ieder geval geen probleem met ruimte voor de jurk etc.!

Nummer 6: de originele Londense taxi

Net zoals bij de limousine heb je bij het huren van een Londense taxi ook geen problemen met ruimte in de taxi zelf: je kunt makkelijk met z’n tweetjes vervoerd worden, ook als een van jullie een enorme sissi-jurk draagt. Ook als je bruidsmeisjes/getuigen mee wil nemen past dat makkelijk in een Londense taxi. Huur een Londense taxi voor jullie bruiloft en verras iedereen!

Nummer 7: de nostalgische Kever

De Volkswagen Kever is zo’n auto waar iedereen nostalgische gevoelens bij krijgt. Weinig modellen werden zo lang geproduceerd als de Volkswagen Kever. Je kunt bij veel verhuurders terecht die Kevers verhuren als trouwauto’s. Vaak zijn deze Kevers prachtig wit van kleur, en zijn ze ideaal voor een klassieke bruiloft die niet te overdreven is, maar net goed bij jullie past.

VW busjeNummer 8: het vrolijke Volkswagen busje

Flowerpower, vrolijkheid, goede muziek, en jullie bruiloft, dat is waar het Volkswagen busje vanaf nu voor staat. Je kunt er makkelijk in met z’n tweetjes, en de bruidsmeisjes en/of getuigen passen er ook nog makkelijk bij. Een VW busje als trouwauto is origineel, net weer eens wat anders, en heel erg leuk. Een Volkswagen busje doet het supergoed op foto’s, dus jullie trouwfoto’s zullen prachtig worden!

Nummer 9: de luxe superauto

Willen jullie graag stijlvol en chique vervoerd worden naar jullie bruiloft? Dan kunnen jullie een mooie cabrio of dichte sportwagen huren. Hebben jullie al besloten of jullie een chauffeur willen, of zelf willen rijden? Op Huren.nl vind je verhuurders van bijvoorbeeld prachtige luxe auto’s van merken zoals BMW, Porsche, Aston Martin, Ferrari, Lamborghini en Maserati. Let op: niet bij elk verhuurbedrijf kun je terecht voor het huren van een luxe sportauto waar je zelf in mag rijden.

Nummer 10: de gekke fiets

Tot slot nummertje tien, de gekke fiets. Want, wie zegt dat een trouwauto een auto hoeft te zijn? En wie zegt dat het überhaupt een gemotoriseerd voertuig is? Blijf dicht bij jezelf en kies voor de huur van een bakfiets of bijvoorbeeld een tandem waarmee jullie jullie nieuwe leven als getrouwd stel tegemoet kunnen fietsen!

Geef een reactie