Tips voor een spetterende Koningsdag!

Tips voor een spetterende Koningsdag!

Koningsnacht en Koninkoningsdag hurengsdag vieren we massaal in het oranje. Misschien sta je het liefst met je vrienden los te gaan bij een optreden of op een Kingsday feestje, maar je kunt ook lekker met een bootje door de grachten varen om te genieten van alle festiviteiten. Doe je het liever rustig aan? Slenter dan over één van de vele vrijmarkten of scoor zelf een plekje op een markt. Wat je ook gaat doen, de nodige voorbereidingen zijn nooit verkeerd. Om er ook dit jaar weer een spektakel van te maken, vind je hieronder een paar handige tips.

Het is bijna zover! Ben je er klaar voor?

Ben je van plan om tijdens koningsdag je oude spullen te verkopen op straat of in het park? Of wil jij het feestgedruis voorzien van een hapje of drankje? Huur dan een marktkraam en een paar klapstoeltjes. Zo trek je de aandacht van de voorbijgangers en blijven jij en je spullen droog bij een eventueel buitje. Vier je Koningsdag bij huis? Nodig dan je familie, vrienden en buren uit voor een gezellig barbecue feest! De barbecue zelf en natuurlijk de biertap mogen niet ontbreken. Verzorg jij ergens in de binnenstad een muziekoptreden? Onderschat de voorbereidingen dan niet. Huur een podium, een geluidsinstallatie en de juiste podiumverlichting. Meer over het organiseren van een optreden vind je hier.

Een paar laatste huurtips

Willen jij en je vrienden een spelletjestoernooi organiseren?
Huur dan een paar te koningsdag spelletjesgekke spellen, zoals spijkerbroekhangen, een hindernisbaan en bijvoorbeeld een rodeostier en ga de strijd aan! Wil je graag een centje bijverdienen? Laat dan ook andere feestvierders voor een klein prijsje tegen elkaar spelen. Have fun!

Reageren is niet mogelijk.