Zo verras je jouw vader op Vaderdag!

Zo verras je jouw vader op Vaderdag!

Aanstaande zondag is het Vaderdag en dat betekent dat je die pa van je eens even flink in het zonnetje mag zvaderdagetten. En nee, een kaartje sturen of een bosje bloemen laten bezorgen volstaat echt niet dit jaar. Waar je vader echt blij van wordt, is quality time met zijn favoriete zoon of dochter. Check hieronder hoe je jouw pa de 19e kunt verrassen!

Op stap samen met pap

Is je vader een echte mannen-man? Dan is hij vast gek van bier, voetbal en barbecuefeesten. Dit alles kun je combineren tijdens een mannenavondje, maar je kunt natuurlijk ook veel grootser uitpakken. Is je vader fan van snelle auto’s? Huur dan een Ferrari of een Lamborghini en trakteer je paps op de rit van zijn leven! Heeft je vader een zwaar jaar achter de rug? Laat hem dan tot bezinning komen tijdens een prachtige luchtballonvaart. Uiteraard ga jij met hem mee!

Lachen, gieren, brullen

Kun jij niet wachten om je vader te zien stuntelen met moderne technologie? Huur dan een segway en sta verstelt van de kunsten van je pa. Je kunt natuurlijk ook een mooie rit Vaderdagdoor de natuur maken op een ouderwetse solex. Zijn de knieën van je vader niet meer wat ze geweest waren en mist hij het hardlopen waar hij vroeger zo gek op was? Overweeg dan eens een ElliptiGo te huren. Hiermee maak je bewegingen die identiek zijn aan hardlopen, zonder dat dit belastend is voor je lichaam. Maak er een onvergetelijke Vaderdag van!

Reageren is niet mogelijk.