Een afgezaagde Valentijnsdag? No way!

Een afgezaagde Valentijnsdag? No way!

valentijnsdagIeder jaar op 14 februari vieren we de liefde! We verrassen elkaar met rozen, chocolaatjes en allerlei hartvormige cadeaus. De één vindt het romantisch, de ander vindt het allemaal commerciële onzin. Maar guess what, het maakt eigenlijk niet uit wat je ervan vindt. Op Valentijnsdag gaat het namelijk niet om jou, maar om je partner. Dus steek er flink wat tijd en moeite in, want dat heeft hij of zij best verdiend toch? Met deze tips maak je er een onvergetelijke dag van!

Verras je geliefde met een dagje uit

Is jouw partner een ondernemend type? Dan is een hele dag binnen zitten niks voor jullie. Organiseer daarom een leuk dagje uit. Huur bijvoorbeeld een fluisterbootje en vaar samen over een prachtig meer. Neem een paar warme dekens mee en een thermoskan met warme drank. Als je iets meer pit wilt, kun je jouw partner ook meenemen voor een spannende rit in een speciale auto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een supersnelle Porsche of een Ferrari? Voor veel mensen een droom die werkelijkheid wordt. Haalde jij je liefje vroeger op met een lelijk eendje of een andere oldtimer waar je destijds in reed? Huur dan een vergelijkbare auto en doe jullie eerste date na zoveel jaren nog eens over. Hoe romantisch is dat?!

Valentijnsdag in huis: warm en gezellig

Hebben jullie het al druk genoeg? Dan is Valentijnsdag de perfecte reden om even gas terug te nemen. Huur een chocoladefontein en smikkel van de heerlijke chocolade, terwijl jullie op een groot scherm jullie favoriete film kijken. Huur een beamer en creëer een ware thuisbioscoop. Behoefte aan een beetje spanning? Huur een sexy kostuum en doe het hart van je partner sneller kloppen. Enjoy!

Reageren is niet mogelijk.