Verhuizing of verbouwing? Check deze klustips!

Verhuizing of verbouwing? Check deze klustips!

Verhuizen of verbouwenGa jij binnenkort verhuizen of aan een grote verbouwing beginnen? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken. Want of je nou een echte klusser bent of twee linkerhanden hebt, het is vaak keihard werken! Daarom vind je hier een paar handige klustips waarmee je jezelf een hoop werk bespaart. Én geld!

Aansluitkasten en bouwmachines

Mini graafmachine verhuurTijdens een verbouwing heb je vaak meerdere machines nodig. Zorg daarom dat er voldoende stroom aanwezig is. Huur bijvoorbeeld een aansluitkast, ook wel een tijdelijke meterkast genoemd. Via deze kast komt de kabel van het energiebedrijf binnen en kun je de stroom vervolgens verdelen over je bouwmachines. Denk bijvoorbeeld aan een graafmachine en een bouw- of verhuislift. Mocht je tijdens je verbouwing of verhuizing voor een prettig werkklimaat willen zorgen en/of last krijgen van verontreinigde lucht? Dan is het slim om hiervoor een ventilator of afzuiginstallatie te huren. Ook lekkages pak je hiermee aan.

Aan de slag met steen en beton

Steen- en betonbewerken

Ga je met de vloeren in huis aan de gang of wil je mooie natuurstenen leggen in de tuin? Ook dan hoef je geen hoge kosten te maken. Machines voor het bewerken van steen en beton kun je namelijk gemakkelijk huren. Huur bijvoorbeeld een stenenknipper en leg een mooi terras. Zelf een muurtje metselen? Regel dan een betonmolen. Succes!

P.S. Als je behoefte hebt aan een paar handige huurartikelen voor het verhuizen van je spullen, kijk dan even tussen de verhuisartikelen.

Reageren is niet mogelijk.