Verras je geliefde op Valentijnsdag

Verras je geliefde op Valentijnsdag

valentijnsdagZit jij ieder jaar op 14 februari bij de voordeur om te kijken of er een valentijnskaartje op de deurmat valt? Of blijf je extra lang in bed liggen in de hoop dat je partner de hint begrijpt en een romantisch ontbijtje op bed maakt? Pak het dit jaar dan anders aan! In plaats van wegzwijmelen bij het idee van een geheime Valentijn of afwachten totdat jouw geliefde je al dan niet verrast, neem jij dit jaar de touwtjes in handen. Dit wordt Valentijnsdag 2.0!

Een bosje rozen? Dacht het niet!

Een bos rozen met een valentijnskaartje is waarschijnlijk het meest afgezaagde valentijnscadeau dat er is. Ook een doosje chocolade bonbons of een knuffelbeertje hebben we allang gekregen van ons liefje op de middelbare school. Tijd voor iets originelers dus. Laat je niet van de wijs brengen door alle prullaria in de winkels. Heb je ooit iemand horen zeggen: ‘Weet je nog dat je me 5 jaar geleden op Valentijnsdag die mok gaf met een hartje erop? Wat was dat speciaal, hè?’ Nee dus!

Geef een ervaring, geen cadeau

Cadeautjes zijn even leuk, maar laten geen langdurige indruk achter. Ga daarom samen iets ondernemen! Huur bijvoorbeeld een koets en zorg dat deze inclusief paard en koetsier klaarstaat op een romantische locatie. Is jouw geliefde gek op speciale auto’s? Laat de koets dan staan en huur een Ferrari, Lamborghini of juist een oldtimer. Vergeet niet om alles vast te leggen met een camera, want je wilt natuurlijk wel bewijs hebben. Liever een iets rustigere beleving? Maak dan samen een mooie tocht op een zeilboot. Neem een picknickmand mee vol lekkere hapjes en drankjes en geniet van elkaars gezelschap. Ben je van plan om thuis de romantiek op te zoeken? Huur dan een sexy kostuum, waarmee je jouw geliefde knikkende knieën geeft.

Tip: Wat dacht je van een chocoladefontein, zodat je jouw Valentijn chocolade aardbeien kunt voeren?

Reageren is niet mogelijk.