Verwijder vocht uit je (nieuwbouw)woning

Verwijder vocht uit je (nieuwbouw)woning

Vocht in de woning in alle situaties voorkomen is een utopie, want isoleren is één maar een woning moet ook “ademen”. Tel daar het bouwvocht bij een nieuwbouwwoning of verbouwde woning bij op en er dringt altijd vocht binnen. Is het niet de binnengedrongen regen, dan is het mogelijk het verdampte vocht uit het beton. Maar denk ook aan de wanden Bouwdrogerdie gestukadoord worden of de grillige natuur die een rivier buiten de oevers laat treden en je huiskamer en kruipruimte blank zet of de bovenburen met een lekkage in de badkamer wat zich bij jou manifesteert in een nat plafond.


De bouwdroger is dé oplossing en kan voor uiteenlopende redenen ingezet worden. Doe je er niets aan, dan kan het binnenklimaat een stuk vochtiger blijven of worden en dat kan weer tot gevolg hebben dat er schimmelvorming ontstaat … met alle gevolgen van dien.

Wil je lekker wonen, dan heb je eigenlijk weinig andere opties dan daadkrachtig te handelen en dat doe je met een goede bouwdroger, ook wel condensatiedroger genoemd. Deze bouwdroger is er in allerlei formaten van 12 tot 450 liter en welke je het beste in kunt zetten, is uiteraard afhankelijk van de ruimte waar je de bouwdroger nodig hebt. Van een klein exemplaar in de kruipruimte tot een grote bij de bouw van een woning.
Omdat je er niet vanuit moet gaan dat je met de regelmaat van klok een bouwdroger nodig hebt, is huren van het juiste apparaat vaak een veel betere optie dan kopen. Informeer je goed en kijk waar je in de buurt de juiste bouwdroger kunt huren.

Geef een reactie