Vijf redenen om uit te kijken naar Kerst

Vijf redenen om uit te kijken naar Kerst

Kerstkostuums hurenIn Amerika worden alle kerstspullen en kerstdecoraties uit de kast getrokken zodra Thanksgiving voorbij is. Bij ons is dit ietsje later, eerst moet de Sint vertrokken zijn. Natuurlijk kijken wij stiekem al langer uit naar deze donkere dagen voor Kerst, en natuurlijk het kerstfeest zelf. Waarom? Huren.nl heeft hieronder de vijf redenen om uit te kijken naar Kerst op een rij gezet, lees snel verder!

Het eten

Even afgezien van het hele kerstverhaal uit de Bijbel, veel mensen, gelovig of niet, kijken uit naar Kerst puur omdat je zo lekker te eten krijgt. Wil jij ook altijd graag Kerst vieren bij die ene oom die zo goed kan koken in zijn supersonische keuken? Neem nu het heft in eigen handen en zorg voor een ultiem kerstmaal door bijvoorbeeld een rookkast te huren en zelf gerookt vlees of vis te maken.

KerstverlichtingDe kerstboom

Er zijn mensen die het hele jaar door kunnen genieten van de frisse geur van dennennaalden, bijvoorbeeld in de auto met een luchtverfrisser, maar dat haalt het niet bij ‘the real thing’: een kerstboom in je woonkamer. In welk thema ga jij dit jaar jouw kerstboom versieren? Wordt het glitter en glamour of toch sober en subtiel? Wist je dat je een kerstboom kunt huren? Echte kerstbomen, speciaal voor jou uitgegraven, en na de huurperiode worden ze weer teruggezet!

De feestjes

In de decembermaand wordt er bijzonder veel gefeest. De feestjes die gegeven worden rond of tijdens Kerst zijn meestal net wat extravaganter, wat chiquer, wat uitbundiger. Dat betekent dat ook jij je lekker kunt uitleven tijdens de voorbereidingen van jouw feest, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Veel benodigdheden en aankleding voor kerstfeestjes kun je huren! Wat dacht je van een opblaasbare sneeuwman of kerstman in je voortuin? Of een kraampje met glühwein of warme chocolademelk?

De kleding

Niet alleen voor vrouwen en metromannen is het leuk om uit te kijken naar Kerst omdat je dan leuke kleding aan mag. Ook voor de minder modebewuste mens is daar de oplossing: het kerstkostuum! Wil je als kerstman verkleedt gaan tijdens jouw kerstfeestje? Huur dan een eenvoudig Kerstmannenpak. Wil je wat meer stof doen opwaaien, huur dan een arrenslee inclusief rendieren. Vind je de kerstmannenoutfit te makkelijk? Dan kan je ook altijd nog als kerstelfje gaan.

Familie en vriendenKersmannetje

Eigenlijk is de belangrijkste reden om uit te kijken naar Kerst dit jaar het feit dat je een paar daagjes vrij bent en tijd hebt om een leuke tijd te beleven met vrienden, familie en geliefden. Maar natuurlijk zijn de glühwein, de levende rendieren en het kerstpakket bijna net zo belangrijk.

Geef een reactie