Voordelig schilderen en behangen in de winter!

Voordelig schilderen en behangen in de winter!

Schilderen en behangenIn de zomer genieten we met volle teugen van het lekkere weer en klussen we dan ook het liefste buiten. In de winter kunnen we mooi binnenshuis aan de slag. Wist je dat het soms veel voordeliger is om in de winter te klussen? Het huren van gereedschappen gaat in het laagseizoen namelijk vaak gepaard met flinke kortingen. Ideaal als je zelf graag de handjes uit de mouwen steekt. Heb jij nog een rol behang liggen of valt er nog iets te schilderen? Dan is dit het juiste moment!

Schilderen? Let op de winterkortingen

Besluit je om dat ene klusproject tijdens de wintermaanden op te pakken? Groot gelijk! Huur de juiste schilder- of behangproducten en vergeet niet om de verschillende verhuurbedrijven goed met elkaar te vergelijken. Check of ze een winterkorting hanteren, zodat je uitkomt bij de meest geschikte én de meest voordelige gereedschappen voor jouw klus. Huur bijvoorbeeld een verfafbrander en verwijder gemakkelijk oude verflagen van hout of metaal. Vervolgens kun je met een verfspuitmachine (airless spuit) nieuwe verf aanbrengen in hele gelijkmatige verflagen. Een verfspuit is enorm tijdbesparend en kan zowel gebruikt worden voor grote als voor kleine schilderprojecten. Vergeet niet om een trapladder in huis te halen. Misschien heb je die nog wel in de schuur staan. Wil je meer bewegingsvrijheid? Huur dan een kamersteiger.

Kom af van je oude behang!

PrikrollerBen je dat oude bloemetjesbehang helemaal zat en wordt het hoog tijd voor vernieuwing? Ga er dan met een prikroller overheen om kleine gaatjes in het behang te prikken. Op die manier kan de stoom van het behangstoomapparaat gemakkelijk achter het behang komen en laat het sneller los. Weg ermee dus! Rol je nieuwe behang uit op een behangtafel en smeer het in zijn gehele lengte in met behanglijm. Dit maakt het een stuk makkelijker om het behang zonder kreukels en vouwen op de muur te plakken. Klus ze!

Reageren is niet mogelijk.