Warme truien & pepernoten

Warme truien & pepernoten

warm-krijgen-huren-nlMet temperaturen rond de 15 graden grijpen we massaal naar de warme wintertrui en de pepernoten. Het weer is echt omgeslagen. Het is daarom tijd om het ons binnenshuis gemakkelijk te maken. Met onderstaande tips bereid jij je optimaal voor op de komende winter!

Een warm huis zonder omkijken

Nu het buiten steeds kouder wordt, zetten we de verwarming telkens een standje hoger. Met een goede cv-ketel is dat gelukkig geen probleem. Heeft jouw ketel al een tijdje kuren en wil je niet in hartje winter in de kou zitten? Overweeg dan om een nieuwe cv-ketel te huren. Je betaalt dan eenmalige installatiekosten en een vast bedrag per maand. Geen hoge aanschafkosten of kosten voor eventuele reparaties.

Verwarming, kachels en heaters

verwarmingZoek je een losse verwarming, kachel of heater om een bepaalde ruimte op te warmen? Weet dan dat verhuurbedrijven verschillende modellen aanbieden. Ga bijvoorbeeld voor een directe heater als je een grote, goed geventileerde ruimte wilt verwarmen. Denk aan een een sporthal. Wil je een ruimte opwarmen die niet geventileerd wordt? Huur dan een indirecte heater voor schone, warme lucht.

Tip tegen je winterdip: Ben je een echte koukleum en zie je nu al pips? Huur dan een zonnebank voor thuis en ga met een brede glimlach de winter door.

Reageren is niet mogelijk.