Voordelig op wintersport? Het kan!

Voordelig op wintersport? Het kan!

Wil je samen met je partner, je vrienden of je gezin genieten van de sneeuw? Goed idee! Of je nou gaat skiën, snowboarden of langlaufen, met de zon in je gezicht en de frisse wintersport-hurenberglucht in je longen wordt het ongetwijfeld genieten geblazen. Als je al eens eerder op wintersport bent geweest, weet je als geen ander dat een weekje sneeuwplezier gepaard gaat met hoge kosten. Een betaalbare wintersport lijkt misschien onhaalbaar, maar is zeker het niet. Met een goede voorbereiding en de onderstaande huurtips gaat het je zeker lukken!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Door niet alles ter plaatse te regelen maar thuis al wat voorwerk te doen, kun je geld besparen. Huur je ski’s of je snowboard bijvoorbeeld bij een bedrijf hier in Nederland of vanuit Nederland bij een bedrijf in het buitenland. Je hoeft ze dan alleen nog maar op te halen nadat je gearriveerd bent. Van tevoren huren is vaak een stuk voordeliger dan huren zodra je eenmaal ter plekke bent. Bovendien is de keuze uit het assortiment veel groter.

Het juiste vervoer kun je huren!

Beschik je zelf niet over een auto of is je auto niet geschikt voor een wintersportvakantie? Weet dan dat je vervoer gewoon kunt huren. Huur bijvoorbeeld een auto als je met een beperkt aantal mensen op vakantie gaat. Ga je met een groep vrienden op vakantie en willen sommigen bovendien hun skimateriaal meenemen? Ga dan voor een ruime personenbus. Dit is voordeliger dan los vervoer, aangezien iedereen meebetaald en daarnaast is het ook nog eens veel gezelliger! Stel je gps in en gaan met die banaan!

Een paar laatste huurtips

skikoffer-hurenGa je met eigen vervoer op vakantie? Ga dan na of je auto winterbanden heeft en of je ook sneeuwkettingen nodig hebt. Huur een dakkoffer zodat alle skipakken en andere spullen gemakkelijk mee kunnen. Let op! Mocht jouw auto niet voorzien zijn van dragers, dan zul je voor een dakkoffer ook dakdragers nodig hebben. Veel wintersportplezier!

Reageren is niet mogelijk.