Zit jij er warm bij deze herfst?

Zit jij er warm bij deze herfst?

Elektro heaterDe temperaturen dalen, de pepernoten liggen in de winkel en ook de handschoenen kunnen weer uit de kast worden gehaald. Het is herfst, dat is een feit. Sommige mensen hebben nog nergens last van, maar de koukleumen onder ons zullen de kachel stiekem al wel eens opgestookt hebben. Misschien maar goed ook. Zo kom je er ruim voor de winter achter of je verwarming nog werkt. Zorg jij er ook dat je er warm bij zit deze herfst?

Boilers en heaters voor thuis of op kantoor

Om je huis of kantoor lekker warm te krijgen tijdens deze steeds kouder wordende dagen kun je een boiler huren. Dit is veel voordeliger dan kopen. Je ontloopt zo namelijk de hoge aanschafkosten en bovendien wordt ook het onderhoud voor je geregeld. Wil je een loods, sporthal of opslagplaats snel verwarmen? Huur dan een direct gestookte heater. Deze heater is voorzien van een ventilator die de warme lucht de ruimte inblaast. Is jouw ruimte niet geventileerd? Dan kun je beter een indirecte heater huren die de ruimte verwarmd met schone, warme lucht.

Verwarming voor werkplaatsen en bouwprojecten

Terrasverwarmer

Heaters kunnen ook tijdelijk gehuurd worden voor het verwarmen van een werkplaats of een bouwproject. Hiervoor zijn gasheaters en elektroheaters bij uitstek geschikt. Het voordeel van een elektroheater is dat je er geen brandstof voor nodig hebt. Het voltage van de heaters kan variëren, waardoor je al dan niet een krachtkabel nodig hebt. Wil je tijdens de aankomende, koudere maanden toch nog van je terras kunnen genieten? Nodig dan een paar vrienden uit en verzamel met een goed glas wijn om een heerlijk warme terraswarmer. Enjoy!

Reageren is niet mogelijk.