Zo bespaar je op jouw wintersport!

Zo bespaar je op jouw wintersport!

WintersportEen goed pak sneeuw, stralende zon en prachtige pistes. Wie eenmaal op wintersport is geweest, wil ieder jaar wel weer. Of je nou voor het eerst op wintersport gaat of al jaren geniet van de sneeuw, de kosten vallen altijd tegen. Het is nou eenmaal een dure vakantie. En hoewel een weekje in de sneeuw dit vaak dubbel en dwars waard is, kan besparen natuurlijk nooit kwaad. Daarom vind je hier een aantal handige tips waardoor je de kosten voor een weekje sneeuwpret behoorlijk omlaag kunt halen. 

Wintersport vervoer

Wintersporten is een dure hobby, maar kan een stuk goedkoper als je het slim aanpakt. Ben je van plan om samen met je hele familie of een groep vrienden de sneeuw op te zoeken? Dan is het voordeliger om voor gezamenlijk vervoer te zorgen. Huur bijvoorbeeld een personenbus of een bestelbus met dubbele cabine, waarin genoeg ruimte overblijft voor jullie bagage (lees: dikke skipakken). Mocht het toch niet passen, dan kun je er altijd voor kiezen om een skibox of dakkoffer te huren. Hou dan wel rekening met de benodigde dakdragers. Voor een veilige autorit is het belangrijk dat je beschikt over winterbanden en eventueel ook sneeuwkettingen.

Wintersport materiaal

Ski's

Voor je ski’s of snowboard betaal je vaak hoge huurprijzen als je ze ter plekke huurt. Huur ze daarom vanuit Nederland en zorg dat ze voor je klaarstaan wanneer je aankomt op je vakantieadres. Zo sla je de lange wachtrijen over en kun je skiën of boarden met tot wel 40% korting. Niet gek dus! Nu alleen nog een Go Pro camera huren en jullie avontuur kan beginnen!

Tip: Zonder stress beginnen aan jullie vakantie? Huur een navigatiesysteem voor een zorgeloze autorit.

Reageren is niet mogelijk.