Zo regel je een veilige (winter)stalling!

Zo regel je een veilige (winter)stalling!

Opslagruimte en stallingHeb je een motor of een echte oldtimer? Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat deze veilig en droog staat. Maar ook je auto, je boot of je aanhanger wil je soms kunnen stallen. Helaas heeft lang niet iedereen daar de ruimte voor. Een garagebox of autostalling is dan ideaal. Zoek je een opslagruimte voor je caravan of camper gedurende de winter? Geen probleem! Daarvoor zijn er namelijk de speciale winterstallingen. Via Huren.nl vind je alle verhuurbedrijven van auto-, caravan- en boottrailerstallingen in de door jou gewenste omgeving.

Verhuur van (winter)stallingen

Autostallingen kun je huren voor verschillende periodes. Zo huur je een winterstalling alleen voor de wintermaanden, maar kun je garageboxen ook huren voor een jaar of langer. Na de afgesproken huurperiode kan de overeenkomst komen te vervallen, maar kan er ook sprake zijn van stilzwijgende verlenging. Wil je voor onbeperkte tijd huren? Let dan goed op de opzegtermijn die door de verhuurder wordt gehanteerd. Dit kan een week zijn, maar ook een maand. Verder is het slim om van tevoren met de verhuurder kort te sluiten waarvoor de stalling precies gebruikt mag worden. Wil je alleen je auto of boottrailer stallen? Of ben je van plan om de opslagruimte ook te gebruiken voor huisraad? Dit laatste is namelijk niet altijd toegestaan.

Tip: Veilige opslagruimtes

Tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven van stallingen kun je naast de locatie en de prijs ook letten op de veiligheid van de stalling. Zo worden stallingen vaak afgesloten met een goed slot, maar kan er ook sprake zijn van bewaking en/of camerabeveiliging. Daarnaast kun je kiezen voor een stalling met een alarm. Ga je voor een garage op een parkeerplaats? Let dan op de aanwezigheid van een afsluitbaar hek. Elektriciteit in de garageboxen wordt in vrijwel alle gevallen verzorgd door het verhuurbedrijf. Let op! Hou rekening met een eventuele huurwaarborg.

Reageren is niet mogelijk.